Yksillölliset priimakodit

Oman talon rakentaminen on yksi elämän suurimmista hankkeista. Siksi siinä kannattaa tukeutua osaavaan ja luotettavaan kumppaniin, joka tietää mitä tekee ja on valmis jakamaan tätä tietoa. Meiltä löytyy vankka, vuosien kokemus rakentamisesta ja rakenteista sekä ideoita käytännöllisyyteen.

Suunnittele oma Priimakotisi

Sinulla on nyt mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa unelmiesi talo, jossa on kaikki mitä tarvitset. Eikä siitä välttämättä tarvitse maksaa enempää kuin tavallisesta talopaketista. Räätälöity koti voi olla yhtä edullinen kuin valmis talopaketti. Oletko harkitsemassa itsesi näköisen talon hankkimista? Haluat, aidon ja persoonallisen kodin? Kodin, joka on sinulle tehty ja josta voit olla ylpeä?

Unelmien kodin henki koostuu ehkä lapsuuden kotisi muistoista ja nämä muistot olisi tarkoitus saada kohtaamaan nykypäivän vaatimukset. Sinulla on nyt mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa unelmiesi talo yhteistyössä kanssamme. Koti, jossa kaikki tarvittava on paikallaan ja tunnelma on sellainen kuin sen kuvittelet olevan. Priimakodit, valmistaa suomalaisia koteja käsityönä erilaisiin tarpeisiin. Kodit ovat sijoituksia, joihin asiakkaamme kiintyvät ja joiden arvo kasvaa vuosien kuluessa.

Jokaisella asiakkaalla on omat tarpeensa, joiden pohjalta toimiva koti rakennetaan. Tehtävämme on toteuttaa visiosi unelma kodistasi. On mahdollista, että sinulla on visio tulevasta kodista, johon olet kerännyt ideoita matkan varrelta. Tai ehkä olet jo törmännyt valmiiseen ratkaisuun ja tiedät, että se on se mitä haluat. Kotisi suunnittelun lähtökohtana on aina asiakas ja asiakkaan tarpeet; Kuinka toimitte arjessa ja juhlassa, miten harrastukset huomioidaan, onko perheellä erityistarpeita ja mieltymyksiä. Kaikki ynnätään yhteen ja lopputuloksena on sinun kotisi.

Asuntorakentamisen vahva kokemus takaa laadun

Olemme kehittäneet asennuskonseptia ja kaikkia rakentamisen vaiheita niin, että voimme helposti kilpailla hinnalla talotehtaiden kanssa. Kuitenkin ilman, että rakentamisen laatu kärsisi lainkaan. Vuosien kokemus onnistuneiden omakotitaloprojektien läpiviennistä antaa varmuuden sanoa näin.